12

Förbättringar av filtrering, kopiera ögonblick & reflektioner, med mer

← Tillbaka

Dec 2017

Det största tillägget i den här uppdateringen är att det nu är möjligt att skapa kopior av Ögonblick eller Reflektioner för att göra till exempel kunna göra anpassade versioner av Ögonblicket eller Reflektionen till individuella barn eller liknande. Videon nedan visar hur man kan använda funktionen, om ni inte kan se den, besök pedagog-siten i er webbläsare och kolla under nyheter.

 

Vi har som alltid fixat både smått och gott. Vi har fokuserat på att justera saker som ni ute i verksamheterna haft synpunkter på från våra tidigare uppdateringar så att Pluttra ska vara en fröjd att komma tillbaka till efter Jul:

Löpande under de senaste veckorna har vi även genomfört flera uppdateringar av iOS-appen för pedagoger för att lösa vissa problem med bilduppladdningar som uppstod för vissa enheter i samband med iOS 11. De bilder som laddades upp med inte fungerade har vi även konverterat så att de ska fungera. De här uppdateringarna gjordes löpande för ett antal veckor sedan.

Vi räknar med att nästa uppdatering kommer i början av nästa år så vi får passa på att lämna er med säsongens välönskningar.

God Jul & Gott Nytt År

- Pluttra-teamet